Ζώνη Αλλαγής

Η ζώνη αλλαγής στην παραλία ΓΑΛΑΖΙΟ 500 μέτρα από το ΗΟΤΕL PEGASOS μέγα χορηγό των αγώνων μας. Μπορείτε να αποκτήσετε άποψη βλέποντας τις παρακάτω φωτογραφίες.

 

Διαδρομή Κολύμβησης

1 lap 1,9 km (113) /2 laps 3,8 km (226)

Το κολύμπι θα γίνει στην παραλία Φαληρακίου. Θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας ( ιατρός ασθενοφόρο ,ναυαγοσώστες ,τζετ σκι κανω)

 

 

Η κολύμβηση θα είναι:

  • 1 lap 1,9 km για τον αγώνα 113
  • 2 laps x 1,9 = 3,8 km για τον αγώνα 226

όπως φαίνεται στον παρακάτω χάρτη.

 

 

 

Διαδρομή Ποδηλάτου

2 laps 90 km (113) /4 lap 180 km (226)

H ποδηλατική διαδρομή ξεκινάει από το Φαληράκι με πορεία στον Κεντρικό δρόμο Ρόδου–Λίνδου. Από το Φαληράκι έως τα Κολύμπια όπου στρίβουν δεξία με κατεύθυνση το χωρίο Αρχίπολη. Εκεί στρίβουν προς Ψίνθο για 2 χιλιόμετρα περίπου ώστε να συμπληρωθεί η απόσταση των 22,5 km από την εκκίνηση. Εκεί αναστρέφουν και επιστρέφουν στην εκκίνηση ακριβώς αντίστροφα συμπληρώνοντας απόσταση 45 km. Στην πορεία των στον κεντρικό ΡΟΔΟΥ – ΛΙΝΔΟΥ έως τα Κολύμπια η μια λωρίδα αφού σημανθεί με κώνους και με περιφρούρηση από την ΤΡΟΧΑΙΑ και πλήθος εθελοντές μας θα διατεθεί αποκλειστικά για την κίνηση των ποδηλάτων. Τα οχήματα θα κινούνται μόνο στη μία λωρίδα με όριο ταχύτητας 50 km/h και απαγόρευση του προσπεράσματος. Οι έξοδοι των ποδηλάτων θα φυλάττονται.

  • 2 laps x 45 km = 90 km με όριο χρόνου κολύμπι και ποδήλατο 5 ώρες κ 30 λεπτά για τον αγώνα 113
  • 4 laps x 45 km = 180 km με όριο χρόνου κολύμπι και ποδήλατο 10 ώρες και 30 λεπτά για τον αγώνα 226

 

Μπορείτε να δείτε τον χάρτη ενός γύρου παρακάτω.

 

 

 

Διαδρομή Τρεξίματος

2 laps 21,1 km (113) /4 lap 42,2 km (226)
Το τρέξιμο θα διεξαχθεί στην παραλιακή λεωφόρο Φαληράκι – Καλλιθέας με χρήση κυρίως του εξαιρετικού πεζοδρόμου από ΓΑΛΑΖΙΟ BEACH έως 500 μετρα μετα τα λουτρά ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 5250 m από την εκκίνηση.εκει αναστρέφουν και επιστρέφουν στη ζώνη αλλαγής συμπληρώνοντας 10,5 km

  • 2 laps x 10,5 km = 21,1 km με όριο χρόνου 8 ώρες(17:00 μμ) για τον αγώνα 113
  • 4 laps x 10,5 km = 42,2 km με όριο χρόνου 16 ώρες(22:30 μμ) για τον αγώνα 226